Mairold Millert: ärge kinkige meestele jõuludeks sokke!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Raadik alias Summer
Indrek Raadik alias Summer Foto: Denis Giorgievski/Naisteleht
Naiste suurim mure jõulude ajal on mehele kingituse tegemine. Mida siis kinkida ja mida ei tohiks kindlasti jõuluvana kingikotti poetada? 

Buduaar uuris Eesti tuntud meestelt, mida nemad jõuludeks saada tahaksid ja mida naised peaksid kingi tegemisel silmas pidama.


Indrek Raadik aka Summer
Muusik

Mida sa tahaks saada jõulukingiks?
Ei oska kohe üteldagi, eks ma kõige rohkem ootan, et jõuluvana aitaks oma võlujõududega mu uue plaadi valmis nikerdada.

Mind rahuldab jõuluõhtul ka see, kui kogu pere jõulurooga suure laua taga sööb. Kingitus ju seegi, kui kogu pere kokku saab!

Mida meestele üldse kinkida?
Mehi on erinevaid ja soovidki on kindlasti seinast seina, aga kui kink on soetatud südamest, siis peaks küll iga mees rahul olema!

Johannes Naan
Raadiohääl ja reporter

Ma sooviksin väga jõuludeks maailma rahu ja et sõjad kaoksid. Arvan, et kõige nõmedam kink oli see, kui sõjad ei kadunud.

Aga ka see ei lähe mul kunagi meelest, kui leidsin kingisoki seest puust jäätise.

Borka
The Suni trummar

Hästi palju armastust või siis mingi sportauto või The Suni uus plaat sobiks ka. Kindlasti ei tohiks naised kinkida sokke, nende ostmisega saame ise hakkama!

Kristjan Kasearu
Muusik

Ma arvan et alati ei peitu hea kink või andmine asjades. Pigem näiteks reis või puhkus. Ühine aeg on parim kink!

Mairold Millert
Tantsija ja modell

Mida meestele jõuludeks kinkida?
Lips või mansetinööbid on alati teretulnud. Mulle need meeldivad. Muidugi ei ole see iga mehe jaoks sobiv kingitus.

Aga kõige parem oleks saada midagi, mida sa ei oota, midagi, mis tuleks südamest, midagi, millel on tähendus, midagi, mis on isiklik. Ja see ei pea olema üldse asi!

Mida ei tohiks meestele jõuludeks kinkida?
Kergema vastupanu teed minnes tahetakse tihti aftershave kinkida. Mõnele meeldib see variant. Aga selle eest muretseb tavaliselt iga aasta mu õde, kui ta on jänni jäänud.

Kuid arvan, et tühi pildialbum on kõige hullem kink maailmas! Veel on jube saada sokke. Kindlasti mitte kinkida raha. Et näe, mine osta endale midagi ise jõuludeks.

Mis on kõige toredam kingitus, mille ise oled saanud?
Kohe tuleb mulle pähe kaks. Kunagi sain tõesti väga armsa kingi. Raamitud pilt kinkijast, pühendusega mulle. See on mul aastaid hiljemgi veel seina peal.

Teine kink oli tantsuteemaline skulptuur, kui olin just väga edukalt tantsuvõistlustel esinenud.

Mis on kõige nõmedam kink?
Arvan et midagi sellest samast loetelust, mida ei tohiks kinkida. Väga nõme oli vist siiski kirjatarvete komplekt joonlauaga, seda ei unusta ma kunagi. Naersin kõveras mitu minutit.

Aga samas ükskõik, mida sulle kingitakse, alati tuleks olla tänulik, sest sa oled kellelgi meeles ja nad mõtlevad su peale jõuludel. Kõige parem on siiski kinkimise rõõm!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles