Heili Klandorf murdis jalaluu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
42GO ja Martin Saare esikplaadi "Miljonäri poeg" esitlus Club Hollywoodis, 07.11.2008 - Heili Klandorf
42GO ja Martin Saare esikplaadi "Miljonäri poeg" esitlus Club Hollywoodis, 07.11.2008 - Heili Klandorf Foto: Katre Kivi | Photo Factory
Kanal 2 avalike suhete juht ja tantsutreener Heili Klandorf kukkus esmaspäeval Tallinna kesklinnas kodu juures nii õnnetult, et murdis hüppeliigese ning viidi otse õnnetuspaigalt operatsioonilauale.

«Kuulsin, kuidas kukkudes jalast raksatus läbi käis ning seejärel tundsin et jalalaba on tagurpidi,» pajatas Heili Õhtulehele.

Heili sõnul sai talle saatuslikuks kesklinna libe tee. Naine üritas autoga tööle sõita, kuid see oli lootusetult lumehangede alla mattunud. Seega tuli tal jalgsi teekond ette võtta, kuid oma kodutänavast naine kaugemale ei jõudnudki.

Heili libises ja kukkus õnnetult. Õnneks märkasid seda kaks noormeest, kes daami oma auto peale võtsid ja traumapunkti toimetasid.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles