Laurile meeldivad pisikesed slaavi naised

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" 6.saade
"Tantsud tähtedega" 6.saade Foto: Jelena Rudi
«Mulle meeldivad pisikesed, stiilsed, särasilmsed slaavi naised,» tunnistab ajakirjale Joy antud intervjuus tantsustaar Lauri Pedaja (21).

Paljud hittsaatele «Tantsud tähtedega» kaasaelajad on kindlasti märganud, kui hellalt Lauri oma tantsupartneri kätt silitab ja teda imetleb.

Kristina Tennokese paistab olevat just seda tüüpi naisterahvas, kes Lauri tähelepanu köidab. Temas voolab slaavi veri, ta on stiilne, pisike ja särasilmne.

«Jah, Kristina on suhteliselt seda tüüpi naine, kellega ma hästi klapin,» tunnistab ka Lauri ning lisab, et saab oma tantsupartneriga läbi superhästi.

«Oleme mõlemad väga emotsionaalsed ja elavad inimesed. Tänu sarnasele temperamendile sobime omavahel imeliselt ning mõistame üksteist väga hästi,» kiidab Lauri Kristinat ja lisab, et on tohutult õnnelik, et julges tantsusaates osaleda.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles