19. augustil Beach Clubis DJ Isaac!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19. augustil Beach Clubis DJ Isaac!
19. augustil Beach Clubis DJ Isaac! Foto: Beach Club

Klubimuusika legend Hollandist, DJ Isaac on tagasi Eestis, et aidata maha pidada Mad Cocktaili suvelõpu viimane pidu ehk tantsu ja tralli džungel Crime Scene, mis toimub 19.augustil Beach Club´s, Pärnus.

Hollandi hardstyle legend DJ Isaac aka Roel Schutrups alustas 16 aastat tagasi hardcore produtsendina, saades Hollandi hard-core areenil tuntuks oma esikhitiga Big Dreams. Sellele järgnes teravate väljenditega "Face Down Ass Up" mõne aasta pärast.

Aastast 2003 sai Isaac Eestis laiemalt tuntuks kui Power Hit Radio lisas tema hiti "Go Insane" oma playlisti, mispeale muutus see üheks enimtuntud hardstyle hitiks Eesti tantsuhullude seas. Laul jäi püsima aastateks Poweri playlisti ning on ikka ja jälle klubides inimesi kaasaelama panev.

Lisaks oma loomingule on Isaac teinud väga suurel hulgal remixe erinevatele artistidele ning töötanud koos väga edukate ja tuntud produtsentidega. Isaac esineb pidevalt maailma suurimatel festivalidel nagu Qlimax, Defqon1, Q-base ja paljud teised. Isaac on varem Eestis esinenud kolmel korral.

Et kõigi piduliste meeleolu enne sügise tulekut veelgi ülevamaks muuta, on üritusel varuks harukordne üllatus - nimelt astub plaadimängijate taga erandkorras üles  WHIRL & MAYER, kes seekord kaevab plaadiriiulitest välja klassikalised Trance, Hard-Trance palad ning meeste enda hitid "Streets At Night", "The World Is Ours" jpt.

Lisaks Isaacile esineb sellel suvelõpupeol klubimuusika kahurivägi: DJ Mindcracker Hollandist, Mulder, Fireattack, Sadguy ning külalised, kes  ´I Love Techno´  ehk ´B´ lavale oma panuse annavad – Cielo, Siim-K ja Masta! Muusika, nagu Mad Cocktaili pidudel ikka, varieerub techno-st ning trance-st kuni hardstyleni välja.

Mad Cocktaili selle suve viimane klubimuusika pidu Crime Scene toimub Beach Club´is reedel, 19. augustil kell 23-06. Piletid eelmüügis Piletilevis ja Statoilides alates 7 EUR. Eelmüük lõpeb 18.augustil kell 24.00. Edasi piletid saadaval klubist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles