Laine ja Alo kolisid kokku?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Randjärv ja Alo Murutar
Laine Randjärv ja Alo Murutar Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Tartu kandi seltsielu viimaseid ärksamaid teemasid keerleb endise kultuuriministri Laine Randjärve ja kirjastaja Alo Murutari ümber. Väidetavalt on uue aasta hakul avalikkuse ette ilmunud paar lõpuks kokku kolinud, kirjutas Kroonika.

Murutar ja Randjärv, toona veel Jänes, liikusid koos juba Vanemuise aastalõpuballil, samuti jaanuaris Mart Kivastiku filmi esilinastusel. «Koos on nad tulnud, olnud ja lahkunud,» pajatas neid siis koos näinu. Asjaosalised ise kostsid toona vastuseks kui ühest suust: «Vabad inimesed vabal maal!» Vabade inimestena, mõlemad ju lahutatud, ilmusid nad koos ka presidendi vastuvõtule.

«Issand, mida inimesed välja mõtlevad!» puhkes Laine nüüd naerma. «Ei vasta tõele, hahahaaa… Samas, muide, üks minu sõber, kes on Võrumaal ja Vastseliinas muusikaõpetaja, sõitis paari nädala eest bussiga Pärnusse. Ja tema selja taga istusid kaks vanaprouat, kes arutasid, et mis selle Laine Jänese uus nimi nüüd oligi. See ei tulnud neil meelde, küll aga kinnitas üks siis juba teisele, et see on ikka päris kindel, et Laine nüüd Aloga koos elab.»

«Ja nad ongi juba ammu koos. Ei tea, miks nad seda varjavad,» kinnitas omakorda siiski üks paari lähikondlasi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles