Johnny Depp on tütre parenemise üle õnnelik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Johnny Depp on ülirõõmus, et tema kaheksa-aastane tütar Lily-Rose paranes aasta alguses avastatud raskest haigusest.

Tüdruk viibis Londonis täpsustamata põhjustel ravil samal ajal, kui ta isa alustas tööd muusikalifilmi « Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street» võtteplatsil, vahendab Femalefirst.

 Depp ei nõustunud meediale oma tütre haigusest täpsemalt rääkima, kuid tunnistas, et ta ei suuda olla piisavalt tänulik selle eest, et laps lõpuks siiski terveks sai.

«Nüüd on iga millisekund meie jaoks mini-pidu. Iga kord, kui me saame sisse ja välja hingata, on see suur võit. Ta sai ilusti hakkama,» ütles Depp, kes on enda sõnul igavesti tänulik ka oma režissöörist sõbrale, Tim Burtonile ning «Sweeney Toddi» võttegrupile, et nad raskel hetkel mehele toeks olid.

«Teades, et need inimesed, Tim ja võttegrupp, panid töö seisma ja ootasid... Ma ei teadnud, kas ma üldse tulen tagasi. Ma mäletan, et ütlesin Timile, et ta peab võib-olla uue osatäitja leidma,» lisas näitleja.


Lily-Rose on Deppi ja tema tüdruksõbra, Vanessa Paradisi vanim laps. Lisaks on paaril ka viieaastane poeg Jack.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles