Teisipäeval, 25. novembril avasid Prantsuse Suursaatkond, Reval Hotel Olümpia ja Prantsuse Kultuurikeskus Eestis restoranis Senso pidulikult Prantsuse nädala.
Galerii: Senso Prantsuse nädala avamine
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kutsutud külalised olid palutud osa saama eksklusiivsest vastuvõtust, kus nädala erimenüü tutvustuse viisid läbi menüü loojad Frédéric Guiraud ja Jean-Pierre Vives.
Peakokkade menüü on koostatud spetsiaalselt erinädala jaoks ja valik veine on pärit Lanquedoc Roussillon piirkonnast Prantsusmaalt.
Lisaks andis prantsuse hõngu vastuvõtule ka Prantsuse suursaadiku abikaasa proua
Anne Labrosse’i vastselt ilmunud raamatu «Minu Prantsuse Toidud Eestis» esitlus.
Prantsuse nädala erimenüü on restoran Senso valikus 25.novembrist - 7. detsembrini.
Vaata pildigaleriid!