Soomlased teevad invasiooni Pärnu pubisse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kollektiiv Fosforin Kivennäiset tuleb Pärnusse show'd tegema.
Kollektiiv Fosforin Kivennäiset tuleb Pärnusse show'd tegema. Foto: Erakogu

Laupäeva õhtul pakub 35 Soome muusikut Pärnus Ülejõel asuvas Kentuki Lõvi pubis show, millesse mahuvad rokk- ja hiphopmuusika ning efektid frisbee’ga.

Kentuki Lõvi juhi Urmas Lassi teatel sõidab Helsingist ja Tamperest Pärnusse muusikute seltskond, mis koondub nime Fosforin Kivennäiset Frisbee & Music Show taha.

Projekti moodustavad rokibändid Das Ainis ja Rad Natas koos Y-P & Moodboys’ga ning ultra-cool hiphop, mida esitavad Tono Slono, Erä-Koira ja Naispyy.

Etteaste üks osa on freestyle-frisbee etteaste ja piisava publikuhuvi korral on soomlased valmis korraldama pärnakaile väikese fresbee-võistluse.

Soomlaste kinnitusel on nad sellise ülesastumisega rõõmustanud soomlasi kümnes linnas, esinenud Saksmaal Hamburgis ja Bremenis ning kohanud siiani sooja vastuvõttu.

Fosforin Kivennäiset Frisbee & Music Show arvates on nüüd sobiv aeg näidata oma etendust lõpuks lõunanaabritele eestlastele. “See on tõesti hea võimalus tulla, näha ja kuulata kõrgel tasemel meelelahutust,” lubasid soomlased.

Etendus leiab Kentuki Lõvi pubis aset laupäeva hilisõhtul ja on kõigile tasuta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles