Uue telemängu «Rahaauk» stuudio asub kõrgustes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telemäng Rahaauk
Telemäng Rahaauk Foto: TV3

Eesti teleajaloo suurima võidusummaga telemängu «Rahaauk» stuudio on hooajaks valmis. Mäng 100 000 euro nimel algab kolme meetri kõrgusel ümarlaval.

Esmakordselt Eestis on telestuudio tõstetud kõrgustesse, kus lisaks saatejuhile ja osalejatepaarile  jälgib äärmiselt põnevat mängu ka publik.
Saatejuht Alari Kivisaar kõrgust ei pelga: «Kõrgusekartust mul pole, küll aga tekitab kõhedust klaasist põrand, mis jätab mulje, et läbi selle võiks ise otse rahaauku kukkuda.»

«Rahaauk» on uuel maailmakuulsal formaadil Money Drop põhinev teleshow, kus võidusumma 100 000 eurot antakse mängijatele kätte kohe saate alguses. See, kas hiiglaslik rahahunnik neile ka alles jääb, sõltub õigetest vastustest saatejuhi esitatud kaheksale küsimusele ja mängijate valduses oleva sularaha arukast panustamisest. Küsimused ei nõua vastajailt teadusdoktori kraadi ning lisaks on osalistel võimalus valida meelepärane teema. Valede vastuste korral rahahunnik väheneb otse mängijatepaari ja rahva silme alla – rahapakid kukuvad auku!

Telemäng «Rahaauk» on eriline ka selle poolest, et Eestisse ehitatud võimsas stuudios salvestatakse saated nii Läti kui Leedu TV3 jaoks.

«Rahaauk» jõuab TV3 ekraanile juba septembrikuus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles