Jürgen Veber: hüppasin nii õnnetult, et põlves rebenes menisk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Veber
Jürgen Veber Foto: Kanal 2

Trikimeister Jürgen Veber illusioonietenduse proovis juhtunud õnnetuse, mille tagajärjel teda kohe öösel opereeriti, põhjustas jala «valesti» maha asetamine.

«Mittestabiilsele pinnale maandudes panin jala vale nurga all maha ning põlves tekkinud pinge tagajärjel rebenes menisk,» selgitas Veber Õhtulehele.

«Harjutasime tol hetkel, alles teist korda, ühte päris uut illusiooni, mille tegevus toimub neljal laest alla riputatud metallplaadil. Kuna viimased on kinnitatud lakke kettidega, siis ei ole nad stabiilselt kinni, vaid liiguvad teineteise suhtes mõnevõrra edasi-tagasi,» kirjeldas Jürgen ja lisas, et keerukat koreograafiat arvesse võttes polnud sellistes tingimustes just raske jalga «valesti» maha panna.

Triki käigus tuleb pidevalt ühelt liikuvalt plaadilt teisele astuda või hüpata ja ühe sellise, koos naissoost lavapartneriga sooritatud hüppe ajal õnnetus juhtuski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles