Hambapasta päästis Gary Barlow' elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams ja Gary Barlow
Robbie Williams ja Gary Barlow Foto: SCANPIX

Gary Barlow avaldas, et argipäeva väikesed asjad aitasid tal üle saada loomingulisest kriisist.

Ansamblile Take That lugusid kirjutav Barlow oskas näha oma võlu isegi uue hambapasta soetamises, kirjutas Monsters and Critics.

Pärast bändi laialiminekut 1996. aastal ei tulnud mehel ka oma soolokarjäärist suurt midagi välja. Barlow kolis Los Angelese linna ja üritas elatist teenida  teistele muusikutele lugude kirjutamisega.

Enesekindluse puudumise tõttu oli ta aga suurtes raskustes ning n-ö loomingulise kriisi lävel. Kõik muutus, kui Barlow sai tagasi oma igapäevasesse rutiini.

Muusik rääkis ajalehele The Sun: «See oli super. Tegin asju, mida polnud teinud viimased kümme aastat. Läksin kauplusesse ja imestasin, kui palju erinevaid hambapasta brände seal müügil on. See on uskumatu. Sain pärast neid aastaid oma elu tagasi, vaatasin oma poega köhimas, aevastamas ja esimest korda kõndimas.»

Mees lisas, et kuigi ta jätkas muusika loomist, siis kõik tehtu ei kõlvanud mitte kuskile. Ta kaotas enesekindluse. «Ilma selleta millegi loomine on tõeliselt raske. Piinlemise asemel oleks parem olnud kümneks aastaks aeg maha võtta,» tõdes Barlow.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles