Trummar Mikk Simson näitab, kuidas pulkadega õigesti lüüa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummid
Trummid Foto: SCANPIX

Esmaspäeval, 8. augustil  annab Kadrioru pargis avatud loengu eesti noorema põlvkonna tunnustatumaid trummareid Mikk Simson. Õpituba on osa kavast, mida pakub reedel algav rahvusvaheline uue tsirkuse festival Tsirkusepuu.

Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 programmi kuuluv Talk_Trumm-It'i augustikuine loengusari toimub arenguvestluse, anatoomia- ja füüsikaloenguna.

Teemaks loomulikult trummimäng. Mikk Simson räägib ja  näitab, kuidas hoida käes pulka ning kuidas sellega lüüa. Samuti räägib Simson, mis juhtub käe ja trummiga, kui trummar mängib õigesti ja millised tagajärjed võivad tekkida kui mängida valesti.

Mitmes suures muusikaprojektis nagu Pink Floyd T.R.I.B.U.T.E, High School Musical ja bändides Aides, Iiris, August Hunt ja Koit Toome rütmipille valitsev

Mikk Simson on juba aastaid töötanud ka trummiõpetajana. Tema annet nii trummari kui ka õpetajana on märganud maailma üks juhtivaid trummitaldrikute tootjaid Paiste ja tippklassi käsitöötrummide tootja Natal Drums, mille artist Simson ka on.

Talk_Trumm-It on SATallinn 2011 suurprojekti Trumm-It’i ja Tallinna spordi- ja noorsooameti projekti «Kingi Oma Aega» loengute ja töötubade sari.

Talk_Trumm-It’i esimese töötoa pidas tunnustatud ameerika biitboksija Napoleon Maddox, samuti on loenguid ja töötubasid pidanud kontserdikorraldaja Mihkel Sirelpuu ja dirigent Hirvo Surva.

Miku loengusari toimub 8. augustil uue tsirkuse festivali Tsirkusepuu raames. Kohaks Kadrioru park ja suure tsirkusetelgi ümbrus. Algusaeg kell 16.30.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles