Linda Evangelista nõuab Salma Hayeki abikaasalt hiigelalimente

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linda Evangelista
Linda Evangelista Foto: SCANPIX

Supermodell Linda Evangelista nõuab väidetavalt Salma Hayeki abikaasalt lapse toetuseks 46 000 dollarit kuus.

Eelmisel kuul jõudis avalikkuse ette, et Hayeki abikaasa François-Henri Pinault on Evangelista poja isa ning nüüd andis modell sisse paberid alimentide taotlemiseks, kirjutab People.

«See on ilmselt suurim summa, mida Manhattani perekonnakohtus nõutud on,» kommenteeris abikohtunik Matthew Troy.

46-aastase Evangelista kohtupaberitest selgus sel suvel, et tema nelja-aastase poja Augustin Jamesi isa on Pinault. 44-aastane Hayek ja 49-aastane Pinault abiellusid 2009. aastal, kuid nende suhe sai alguse 2006. aastal - umbes samal ajal jäi Evangelista lapseootele.

Prantsuse ärimehel on eelmisest abilelust, mis lahutati 2004. aastal, kaks last ning Hayekiga tütar Valentina, kes saab septembris nelja-aastaseks.

Evangelista advokaat William Beslow ütles kohtunikule, et Pinault on «lihtsalt logelenud ja pole sentigi maksnud».

Pinault' advokaat David Aaronson kommenteeris modelli nõudmisi: «Ta tunnistas, et tahab 24-tunnist lapsehoidjateenust, sest ei soovi lapsega üksi olla... Preili Evangelista, te peaksite seda teadma, on väärt üle kaheksa miljoni dollari ja üksi eelmise aastaga teenis ta 1,8 miljonit dollarit.»

Kohtunik arvas, et lapse eest hoolitsemine on kulukas, eriti, kui seda peab tegema avalikkusele tuntud inimene. Kohtunik võttis ka arvesse Evangelista töögraafikut, mis võib mõnikord tähendada 16-tunnist tööpäeva, kuid lükkas tagasi modelli 7500-dollarilise igakuise puhkusetoetuse nõudmise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles