Amy Winehouse sattus jälle haiglasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: WENN

Lauljatar Amy Winehouse sattus haiglasse pärast seda, kui abikaasa Blake Fielder-Civiliga tekkinud vihase tüli tõttu naine taas narkootikumide ja alkoholi tarvitamise tsüklisse sattus.


Ajalehe The Sun andmetel hakkas paar omavahel vihaselt tülitsema pühapäeva, vaid päev enne seda, kui Fielder-Civili apellatsioon 27 kuu pikkuse vanglakaristuse osas tagasi lükati, vahendab WENN.

Lauljatari pressiesindaja lükkas narkootikumide ja alkoholi tarvitamise väited ümber- tema sõnul sattus Winehouse haiglasse selle tõttu, et tal tekkis reaktsioon ravimitele, mida ta haiguse tõttu tarvitab.

See juhtum leidis aset vaid mõni päev pärast seda, kui Winehouse teatas, et abielu Fielder-Civiliga on lõplikult läbi.

«See on läbi. Meie jaoks ei ole enam mingit tagasiteed. See ei saanudki igavesti kesta. Me olime koos ainult seksi pärast. Ta meeldis mulle meeletult, rohkem kui keegi, keda ma kunagi tundnud olen, aga lõppude lõpuks ei ole see piisav, või kuidas?» ütles Winehouse ajalehele News Of The World.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles