Seenioride ülikool paotab ukse taimede võlumaailma

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Tartu ülikooli Türi kolledži keskkonnahariduskeskus kutsub seenioride ülikooli raames kõiki huvilisi 11. augustil toimuvale koolitusele «Kasulikud taimed».


Koolituse käigus tutvustab bioloog Eda Koskor erinevaid looduses kasvavaid ravim-, maitse-, söögitaimi ning muid taimi, mida kasutada koduaias haljastuseks, lõnga värvimiseks jpm.
Lisaks jagab koolitaja kasulikke nippe igapäevaeluks, näiteks millise taimega saab võidelda sääsehammustusest tuleneva sügeluse vastu. Kasulike taimede tundmine on kindlasti abiks nii tervise, looduskeskkonna kui ka raha säästmisele.

Koolitus algab kell 10. Selleks palume koguneda Türi kolledži (Viljandi13b) ette, kust edasi sõidetakse juba bussiga. Pikemalt peatutakse Tagametsas. Tagasi kolledži ette jõutakse kella 14 paiku. Lõunapausiks pakutakse kuuma jooki ja saiakesi. Koolitus on tasuta.
Registreerimine 9. augustini ja täiendav info: 53010999, leelia.karu@ut.ee. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles