Türi rallile registreerus veerandsada ekipaaži

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Vaarma/Urmet Aare
Meelis Vaarma/Urmet Aare Foto: Erakogu

Eile õhtul lõppes kirjapanek sel laupäeval Türi valla ja Paide linna teedel sõidetavale «Türi ralli 2011» võistlusele, mis on ühtlasi E-Cup karikasarja ning Eesti noorteralli meistrisarja avaetapiks.


Oma võistlusele tulemise soovist andis teada 25 ekipaaži. Teiste seas saab kodusel võistlusel kaasa elada kohalikele motosportlastele nagu näiteks Meelis Vaarmale, David Sultanjantsile ning Germo Grünthalile. Eesti ekipaažide kõrval paneb end Järvamaa ralliradadel proovile kolm Soome ja üks Eesti-Läti ekipaaž. Sõiduautode kõrval saab rallipublik näha veel ka veoautode võidukihutamist.

Ralli sõidetakse ühel päeval, mõõtu võetakse viiel kiiruskatsel, kusjuures kahte kruusakatset sõidetakse kahel korral ja publikumagnetiks olev Paide linnakatse jääb võistluspäeva lõppu. Türi ralli võistlustrassi üldpikkuseks on ligi 176 kilomeetrit, kiiruskatsed moodustavad sellest 40-50 kilomeetrit.

Türi ralli start on kl 13 Türi kultuurimaja juurest, kus huvilised saavad ka osalejaid ja nende tehnikat uudistada ning finiš Veskisillal, kus automotosportlasi ootab ees kardivõistlus, saunatamine ja muud atraktsioonid. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles