Täna stardivad muusikud BändCämpi laagrisse Nelijärvel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BändCämpi festivalil 6. augustil astub Tallinna Lauluväljakul üles ka ansambel Metsatöll.
BändCämpi festivalil 6. augustil astub Tallinna Lauluväljakul üles ka ansambel Metsatöll. Foto: promo

2.–6. augustil toimub Nelijärvel BändCämpi laager, kuhu tulevad kokku muusikud üle vabariigi, et moodustada uusi bände ja kahe ööpäeva jooksul kolm lugu selgeks õppida. Kõik laagri bändid astuvad üles ka 6. augustil Tallinna Lauluväljakul toimuval BändCämpi festivalil.

BändCämpi laagri korraldaja Kethi Uibomägi peab BändCämpi laagrit muusikaliseks maagiaks ja omamoodi imeks, sest kunagi ei tea, millega uued kooslused meid üllatavad. «BändCämpi laager on muusika ja uute bändide sünd kõigest 48 tunni jooksul, kus erinevate stiilide viljelejad peavad üheskoos hakkama saama uute bändide loomisega,» lisas Uibomägi.

BändCämpi festival toimub 6. augustil Tallinna Lauluväljakul, kus kahel laval esinevad kodumaised tuntud artistid, teiste seas Metsatöll, Toe Tag, Hu?, Dramamama, MID, Ketikoerad ja Taavi Peterson & Üdi. Lisaks astuvad üles firmabändid ning otse BändCämpi laagrist lauluväljakule saabuvad verivärsked koosseisud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles