Smilers esineb raadioüritusel vabas õhus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilers
Smilers Foto: Õllesummer

Raadio Elmar eesti muusika üritus «Eesti Disko» toimub 5. augustil Palamuse laululaval juba neljandat korda.

Üritusele esinejate valikul arvestati seekord soovisaadetes osalenud kuulajate eelistusi. Vaieldamatuks lemmikuks on igas eas kuulajate jaoks 1993. aastal Helsingis asutatud Smilers.

Hendrik Sal-Saller tunneb suurt rõõmu, et nende uusim lugu «Halloo kosmos» on leidnud kuulajate sooja vastuvõtu soovisaadetes ning laul sisenes ka Raadio Elmar «Eesti lugude edetabelisse».

Teiseks õhtu magnetiks on legendaarne Kuldne Trio, kes hullutab publikut oma aastakümnete suurimate hittidega. Algselt Hõbedaste Kaksikute nime all tegutsenud ansambel muudeti Kuldseks Trioks pärast seda, kui Mihkel Smeljanski ja Jüri Vlassoviga liitus Vello Toomemets.
Olgugi, et juba aastaid esinetakse taas kahekesi, on alles jäetud kõigile armsaks saanud nimi Kuldne Trio. Mehed on lubanud esitada teada-tuntud hitte «Kes ei tööta see ei söö»,«Lenda lenda Linda», «Russkaya vodka»,«Chiri-biri pinn» jne.

Bändide vahelise aja täidab jutu ja eesti muusikaga eetrihääl Lauri Hermann, kes lubanud raadiost kaasa võtta ka kingitusi kuulajatele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles