Tarmo Urb: parem sõprus kui halb seks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Urb
Tarmo Urb Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

«Ma tean, et selles elus mulle lihtsalt pole määratud monogaamne olla ja ma isegi ei püüa,» ütles muusik ja ravitseja Tarmo Urb.

Tarmo on istunud vanglas ja hullumajas, sest on üritanud olla truu vabamehe loomule, kirjutas Kroonika.


Kuniks Tarmo vend Toomasega Leigo järve kontserdiks valmistub, ja seetõttu Eestis toimetab, ihkavad paljud tema ravitsejavõimete abil muredest ja ängist võitu saada.

Mees imestab isegi, sest ta pole teps mitte odav. Annetused ravimise eest, nagu ta ütleb, võivad ulatuda tuhandetesse dollaritesse. On juhtunud, mitte küll kodumaal, et üks terveks saanu hindas oma tänulikkust 100 000 dollari vääriliseks.

Lõviosa Tarmo kundedest on Peruu haritud, ilusad ja jõukad inimesed.

«Viimane kord ei lastud mind Peruust enne minema, kui olin nende juuresolekul ostnud pileti tagasi,» ütleb Tarmo. Sealsed ürgmetsad on šamaane täis, kelle seltsis Tarmo palja tagumise otsaga lippab ning taimede ja vaimudega suhtleb, kuid tavainimeste argisemaid muresid nemad väga lahendada ei võta.

Loe Tarmo Urbi tegemistest lähemalt värskest Kroonikast.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles