Jenson Button tähistas võitu koos tüdruksõbra ja Hamiltoniga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton, Jessica Michibata ja Jenson Button
Lewis Hamilton, Jessica Michibata ja Jenson Button Foto: SCANPIX

Ungaris möödunud nädalalõpul Hungaroringil toimunud vormel-1 GP võitis Jenson Button, kes edestas Sebastian Vettelit ja Fernando Alonsot.

31-aastane piloot tähistas oma 200. GP-d ja saavutatud võitu koos tüdruksõbra Jessica Michibata ja meeskonnakaaslase Lewis Hamiltoniga, kirjutab Daily Mail.

Nad tegid grupikallistuse. Buttonit ümbritsesid meeskonnakaaslased ja ta isa John Button, kes kandsid punaseid McLareni särke.

 Võitjast Button suudles oma kallimat, Jaapani päritolu modelli kirglikult.

Button kirjutas Twitteris: «Vau! Ma arvan, et olen ära teeninud peo. Mida teie arvate? Suur kallistus kõigile Team Buttoni liikmetele ja toetajatele».

Võitja soovis veel head suve jätku ning lubas Belgias Spa-Francorchampsis võitu korrata.

Buttoni meeskonnakaaslane Lewis Hamilton tegi ka hea sõidu, saades lõpuks neljanda koha. Kuid siiski ei olnud ta nii edukas kui Hispaania GP-l, kus ta oli poodiumi kõrgeimal kohal.

Buttoni võidu nädalal kräkiti vormel-1 staari leheküljele, kuhu riputati uudis, et Button on autoõnnetuses raskelt vigastada saanud ning on Ungari haiglas ravil. See lekkis rahvusvahelisse meediasse.

Buttoni mänedžer reageeris kiiresti, valeuudis eemaldati ning asendati uuega, milles teatati valeinformatsiooni levitamisest.

Button kinnitas Twitteris oma fännidele, et temaga on kõik korras.

«Tundub, et mõnel tüübil ei olnud oma ajaga muud teha, kui minu leheküljel vale levitada,» nentis piloot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles