Kaja Kallas ja Taavi Veskimägi saavad lapse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas
Kaja Kallas Foto: Stanislav Moshkov / Den za Dnjom

Oktoobris-novembris on oodata vähemalt Taavi Veskimägil kõva kätlemist – õnnitlemisi taas kord isaks saamise puhul.

Poliitikast Eleringi tegevjuhiks siirdunud endine rahandusminister Taavi ja riigikogu liige Kaja Kallas saavad just siis oma esimese ühise lapsukese, poja vanemateks, kirjutas Kroonika.

Auväärsesse vanavanemate staatusesse tõusevad taas kord ka Kaja vanemad, tema Euroopa Komisjoni asepresidendist isa Siim Kallas ja ema Kristi.

«Vastab tõele,» kinnitas Kaja Kallas. «Oleme lapseootuse üle rõõmsad ja ootame beebit väga!»

Kaja kavatseb oma saadikukohuseid edasi täita seni, kuni see lapseootuse juures on võimalik. «Ega ma ju haige ole,» muigas Kaja.

Esimesed märgid paari lähematest suhetest jõudsid avalikkuse ette tänavu jaanuaris, kui reformikas Kaja ja tänaseks IRL`ist välja astunud Taavi veetsid koos õhtut Tallinna džässbaaris Clazz.

Nii Taavil kui ka Kajal on selja taga eelnev suhe. Kaja oli varem abielus Roomet Leigeriga, Taavi eelmine elukaaslane oli Anne-Ly Normak, kellega tal on kuueaastane tütar.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles