«Sind otsides» uued lood on dramaatilisemad kui seebiooper

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Lensin on "Sind otsides" saate juht.
Krista Lensin on "Sind otsides" saate juht. Foto: Kristjan Lepp / Kroonika

Vahur Kersna käe all ETV ekraanil pöörast edu ja imetlust tunda saanud, inimhingi sügavalt puudutanud telesaade «Sind otsides» tuleb eeloleval sügisel TV3 eetrisse, sedapuhku Krista Lensini juhtimisel.

«Krista on tõestanud end suurepärase saatejuhina. Ühelt poolt on ta tuntud oma emotsionaalsusega - kallistab kõiki, palju ja kogu aeg, samal ajal on ta ka väga asjalik, innukas ning toetav,» rääkis TV3 programmijuht Mikko Silvennoinen ajakirjale Nädal.

«Eelmisel nädalal filmiti Venemaal. Sealne lugu hargnes lahti täiesti erinevalt sellest, mida saate toimetus eeldas. See kõik on päriselu, kohati dramaatilisem ja uskumatum kui mõni seebiooper! «Sind otsides» on jätkuvalt võti, millega avatakse inimeste minevikusaladusi ja on väga tähtis, et inimesed, kes on aastaid talunud teadmatust, saavad oma südamerahu tagasi,» seletas Silvennoinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles