Galerii: homme esilinastub «The Invasion» («Invasioon»)

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «The Invasion» («Invasioon»)
Kaader filmist «The Invasion» («Invasioon») Foto: forumcinemas.com

Homme esilinastub Eestis õudusfilm «The Invasion» («Invasioon»), mis on luupainajalik teekond maailma, kus ellu jäävad vaid need, kes suudavad ärkvel püsida.

Maale naasnud kosmosesüstiku purunemine viib kohutava avastuseni: selle rusudes peitub midagi maavälist, mingi elusorganism või viirus. Need, kes sellega kokku puutuvad, muutuvad seletamatult.

Varsti avastavad psühhiaater Carol Bennell (Nicole Kidman) ja tema kolleeg Ben Driscoll (Daniel Craig), et salapärane epideemia ründab ohvreid magamise pealt, jättes nad füüsiliselt endiseks, kuid kummaliselt tundetuks ja ebainimlikuks.

Nakkuse levides muutub üha enam inimesi ning peatselt on võimatu aru saada, keda võib enam usaldada ja keda mitte. Nüüd on Caroli ainus lootus püsida ärkvel seni, kuni ta leiab üles oma poja, kelle organismis võib peituda võti selle hävitava invasiooni peatamiseks.

Filmis teevad veel kaasa Jeffrey Wright, Jeremy Northam jt. ning selle lavastas Oliver Hirschbiegel.

 

Vaata «The Invasioni» treilerit siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles