Bond ei loovutanud ka sel nädalavahetusel filmitabeli esikohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig filmis «007: Veidi lohutust» («Quantum of Solace»)
Daniel Craig filmis «007: Veidi lohutust» («Quantum of Solace») Foto: outnow.ch

Möödunud nädalavahetuse vaadatuim film Eesti kinodes oli sarnaselt kahe eelnenud nädalavahetusega «007: Veidi lohutust».

Kolmandal nädalal on vaatajanumbrid kahe esimese linastusnädalaga võrreldes küll märgatavalt langenud, kuid James Bondi seiklustele tuli kinoekraani vahendusel ka äsja lõppenud nädalavahetusel kaasa elama 3811 inimest, kes tõid filmitegijatele piletituluna sisse 314 975 krooni.

Teisele kohale jõudis neljapäeval esilinastunud koertekomöödia «Beverly Hillsi Chihuahua», mis pakkus huvi 2043 inimesele.

Kolmanda edetabelikoha vaadatuimate filmide TOP 5 – tabelis hõivas animaseiklus «Kärbsed kuu peale 3D», mida käis vaatamas 1374 inimest, kes jätsid kinokassadesse kokku 129 590 krooni piletiraha.

Emakordselt Eesti filmisõprade ette jõudnud õudusfilm «Karantiin» pälvis 1373 inimese tähelepanu ning viimaseks langes kuuendat nädalat kinodes jooksev kodumaine sõjadraama «Detsembrikuumus» 1065 vaatajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles