Paul McCartney peksis oma abikaasat?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul McCartney poseerib koos oma eksnaise Heather Mills'iga.
Paul McCartney poseerib koos oma eksnaise Heather Mills'iga. Foto: AFP / Scanpix

Heather Mills avalikustas helisalvestise, mis võib tõestada, et tema endine abikaasa Sir Paul McCartney rakendas tema suhtes nende abielu ajal füüsilist vägivalda.

Mills ja McCartney läksid lahku 2006.aasta maikuus pärast neli aastat kestnud abielu ning eelmise aasta lõpus meedia esindajate kätte sattunud kohtudokumentides süüdistab endine modell McCartney´t vägivallas, vahendab WENN.

Ajalehe Daily Mirror andmetel tutvustas Mills videokaameraga salvestatud helilõiku kolmapäeval pärast vihapurset ühes briti hommikuses otsesaates ning allikate väitel oli salvestuse sisu šokeeriv.

Salvestusel on kuulda, et Heather ja Paul tülitsevad ning mees tunnistab, et lõi oma esimest abikaasat, Linda McCartneyt, «üks või kaks korda».

«Keegi ei teadnud, mida teha. See oli hämmastav materjal ja see tundus toetavat Heatheri väidet, et temagi oli vägivalla ohver,» ütles lähedalseisev isik.

39-aastasel Millsil on hetkel käimas lahutusläbirääkimised McCartneyga. Väidetavalt pakkus laulja naisele 20 miljoni naela ehk enam kui 450 miljoni krooni suurust valuraha, kuid väidetavalt soovib Mills saada vähemalt 50 miljonit naela ehk enam kui miljard krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles