Intsu-Ingal uued huuled

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tähelepanelik Elu24 lugeja saatis vihje, et meie tuntud staarnõia endine tüdruksõber, Intsu-Inga on käinud oma huuli süstimas.

«Nägin meie kuulsaimat staarpaari, Nõia-Intsu ja Intsu-Ingat ühel hommikul koos Tondi trammipeatuses. Inga kurtis Intsule, et tal olnud huuled paar päeva tagasi sama paistes kui meie staarpoliitik Anna-Maria Galojanil,» pajatab vihje saatja.

«Vaatasin selle peale Inga suud tähelepanelikumalt ja ära sa ütle, suu oligi  neiul pisut punnis. Nagu oleks mesilase käest nõelata saanud.»

«Ja ära sa märgi, juuksuris sirvisin viimast Kroonikat ja seal torkasid Inga pruntis huuled ka kohe silma,» lisab vihje saatja.

Inga, kas oled huultesse Botoxit lasknud süstida?

Ei ole, lihtsalt proovisin sedasama imehuulepulka Diorilt, millest Galojan rääkis. See, mis annab huultesse volüümi. Ja see tõesti toimib. Ausalt!

Kuulen Intsu häält taustal. Kas olete jälle rõõmsalt koos?

Olime ujumas just. Oot, ma annan Intsule. Las ta ise räägib.

Ints, kas olete Ingaga leivad jälle ühte kappi pannud?

Ei. Tulime lihtsalt koos ujuma.

Kus ujute?

Kohilas. Siin on väga ilus. Ja Ingal on siin maakoht.

Naudite puhkust?

Mis puhkust... Tööd lihtsalt pole hetkel. Teeks hea meelega, kui oleks.

Kas Inga on ka töötu?

Jah. Mõlemad otsime tööd. Hea, et vähemalt ilusad ilmad on, saab suve nautida. Aga jah, varsti oleks mingit tööd jälle vaja.

Mis sai projektist «Nõia-Intsule tõttab appi Uljas-Mait»? Tegu oli mehega,  kes andis mõni aeg tagasi välja DVD oma julgustükkidega ning lubas annetada iga müüdud plaadi eest 1 krooni (0,064 eur) sulle.

Selle raha pidulik üleandmine toimub muuseas reedel, 29. juulil kl. 12:00 Tammsaare pargis. Tulge kõik kaema!

Kiika Intsu-Inga seksikat  pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles