Kolmas oksjon paiskab müüki nelja tantsutähe lemmikkleidid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" 2.saade - Arne Niit ja Olga Kosmina
"Tantsud tähtedega" 2.saade - Arne Niit ja Olga Kosmina Foto: Jelena Rudi

Ostu- ja müügikuulutuste portaalis Soov.ee lähevad pühapäeva õhtul müüki Kerttu Tänava, Olga Kosmina, Katrin Karisma-Krummi ning Vilja Savisaare lemmikleidid.

Kuna saate «Tantsud tähtedega» tänase ning finaalsaate vahele jääb kaks nädalat, kestab kolmas heategevuslik kleidioksjon kolme päeva asemel terve nädala.

Esimesel heategevuslikul kleidioksjonil osteti Ingrid Tähismaa pidulik kleit 4500 ja Kaisa Oja seksikas kleit 2500 krooniga. Teisel kleidioksjonil osteti Kerttu Tänava kleit 3000 ning Krsitina Tennokese ja Vilja Savisaare tantsuaate kleidid 2000 krooniga.

Portaalis Soov.ee käivitunud kleidioksjoni teemalehekülge külastasti esimese oksjoni käigus üle 23 000 ja teiseoksjoni käigus üle 20 500 korra.

Saate «Tantsud tähtedega» heategevusliku oskjoni kutsusid ellu tantsusaate staarid Kerttu Tänav, Kaisa Oja, Helena Liiv, Kristiina Ojuland, Olga Kosmina, Vilja Savisaar, Katrin Karisma-Krumm, Ingrid Tähismaa ja Kristina Tennokese. Kõik saadud tulud lähevad liikumispuudega laste toetuseks.

Oksjonile saab kaasa alada ja pakkumisi teha siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles