Rokkstaarid on juba kohal! Guns N`Roses saabus Tallinna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Axl Rose jõudis oma legendaarse hard rock bändiga Guns N´Roses Tallinna Lennujaama. Piilu galeriisse, kas tunned ära oma vanad lemmikud?

Guns N’ Rosesi taasühinemisturnee «Not in This Lifetime Tour» sai alguse 2016. aastal ning selle kontsertidest on jõudnud osa võtta juba mitu miljonit inimest. Tuurist on saanud aasta edukaim rokkturnee.

16. juulil esineb Tallinna Lauluväljakul massiivse väli-show’ga taasühinemise tuuri raames rokkansambel Guns N’ Roses. Baltikumi aasta suurim kontsert saab olema Ameerika bändi ainus esinemine regioonis. 

Laval astuvad üles laulja Axl Rose, kitarristid Slash ja Richard Fortus, bassimängija Duff McKagan, klahvpillimängijad Dizzy Reed ja Melissa Reese ning trummar Frank Ferrer.

Kolmetunnise show raames tulevad esitlusele Guns N’ Rosesi kõik suuremad rokihitid ja ballaadid, sealhulgas «Live and Let Die», «Sweet Child O' Mine», «November Rain», «Knockin' on Heaven's Door», «Paradise City» ja paljud-paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles