Eminemist Charlie Sheenini: staarid, kes said üledoosi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eminem
Eminem Foto: SCANPIX

Paljud kuulsused on rinda pistnud alkoholi- ja narkosõltuvusega ning üledoosi saanud.

Amy Winehouse pidas vägagi avalikku võitlust uimasti- ja alkoholiprobleemiga. Ta sai 2007. aastal üledoosi kokaiinist, ecstasyst ja metamfetamiinist. Amyst kujunes üks tänapäeva mõjukamaid artiste, kuid sõltuvused said talle saatuslikuks.

Russell Brand postitas oma veebilehele järelhüüde Amyle, milles oli ka oluline sõnum sõltuvuste loomusest. Paljud kuulsused pistavad rinda alkoholi ja narkootikumide kuritarvitamisega. Mõnikord saavad nad vajalikku abi, mõnikord on liiga hilja.

Elton Johni sõltuvus alkoholist ja kokaiinist jõudis tippu 1975. aastal, kui ta sai Los Angeleses toimunud «Eltoni nädala» ajal üledoosi. Nüüd peab muusik kaineks saamist oma suurimaks saavutuseks.

Jimi Hendrix oli üks maailma suurimaid kitarriste, kes sai legendiks juba enne oma surma. Ta suri 1970. aastal, kuna oli võtnud unerohtu veiniga.

Eminem peaaegu suri uimastite üledoosi tagajärjel, kuni suutis viimaks seljatada sõltuvuse erinevatest ravimitest. «Nüüd olen taas pilves räpist,» ütles ta.

River Phoenix suri heroiini üledoosi tõttu legendaarse Hollywoodi klubi Viper Room ees. Riveri noorem vend Joaquin helistas hädaabisse enne, kui nägi pealt Riveri surma. River oli vaid 23-aastane.

Kelly Osbourne tegi avalikult nalja Courtney Love'i narkoprobleemide üle, kuid rokkar avalikustas šokeeriva tõe: «Päästsin Kelly kaks korda, ühe korra elustamisega ning ühe korra elustamise ja vägivallaga - torkasin teda vihaselt erinevatesse kohtadesse, et teda koomast äratada.»

Anna Nicole Smithi üle naerdi veidra käitumise pärast, kui ta uimasteid tarvitas. 2007. aastal polnud enam mingit nalja - Smith suri retseptiravimite üledoosi. Täpselt nagu tema suurim iidol Marilyn Monroe.

Charlie Sheen sai üledoosi 1998. aastal, kui oli suutnud kaks aastat kaine olla. Ta väidab, et on nüüd puhas, kuid kummalist käitumist arvestades ei tea keegi, mis temaga toimub.

Naomi Campbell tülitses 1997. aastal poiss-sõbraga ja võttis seejärel uinuteid. Naomi tüssas surma ja läks 1999. aastal võõrutusravile.

John Belushi leiti 33-aastasena surnult oma toast Chateau Marmontis. Ta oli süstinud kokaiini ja heroiini segu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles