Eesti tenniseväljaku uus kuum paar - Hans ja Barbara

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Äsja lõppenud Merko Open tenniseturniiril võis näha üht silmini armunud paarikest. Tšiillasest mängijat Hans Podlipnik-Castillot (23) ja eestlannast tennisemängijat Barbara Kvelsteini (23).

Tondi tennisekeskuses oli, kolmandat aastat järjest Merko Open tenniseturniiri võitnud, Jürgen Zoppi viimaseks vastaseks Poola päritolu Tšiili mängija Hans Podlipnik-Castillo.

Eesti meeste esireket alistas ATP edetabelis endast 400 kohta tagapool asuva Podlipnik-Castillo 6:3, 6:3.

Publiku seas võis Podlipnik-Castillole kaasa elamas näha vaid paari inimest. Neist üks oli pikajuukseline eesti neiu Barbara Kvelstein.

Enne Podlipnik-Castillo otsustavat finaali suudles ja kallistas paarike ennastunustavalt tribüüni ääres.  Kahjuks polnud sellest abi, sest tšiillasest ei olnud Zopile suuremat vastast.

Auhinnagalal tänas tšiillane ülevoolavalt oma eestlannast pruuti ja tema vanemaid toetuse eest. Kuluaarides sahistatakse aga paarikese peatsetest pulmadest.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles