Lil´ Wayne kaevati ehetearve pärast kohtusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lil´ Wayne
Lil´ Wayne Foto: Reuters / Scanpix

Räppar Lil´ Wayne kaevati hiljuti kohtusse, kuna ta ei maksnud ära 146 000 dollari ehk enam kui 1,5 miljoni krooni suurust arvet ehete eest.

Hip-hopi staar, kelle õige nimi on Dwayne Michael Carter Jr., kaevati kohtusse juveeliäri Jack Sutton Fine Jewellery poolt, mis väidab, et mees ei ole maksnud teemantidega kaunistatud sõrmuse ja kaelakee eest, mis ta oktoobri alguses soetas, vahendab Femalefirst.

Pood esitas Carteri vastu hagi, väites, et kokkuleppe kohaselt nõustus mees maksma ehete eest igakuiste maksete näol, kuid pärast esimese kahe 24 000-dollarilise tšeki laekumist laekumine katkes.

«Ma olen temaga juba vähemalt 10 aastat äri ajanud. Ta on maksmisega alati ülimalt täpne olnud ja ta on minu poes väga palju raha kulutanud. Ma arvasin, et meil on omavahel hea klapp. Ma ei saa aru, mis juhtus,» ütles juveeliäri omanik Jack Sutton.

Carteri advokaadi, Ron Sweeney, sõnul on kogu intsident üks suur arusaamatus.

«Kui need väited peaksid tõepoolest tõele vastama, siis need lahendatakse. Minu klient on väga vastutustundlik,» ütles advokaat.

Juveelidega seotud hagi on uusim tervest reast kohtuasjadest, mis Carteri vastu on esitatud – hetkel kaitseb mees ennast narkosüüdistuste vastu Atlantas, illegaalse relva omamise süüdistuse vastu New Yorgis ning kahe tsiviilhagi vastu Baltimore´is, kus tema kontserdi käigus mitu publiku seas olnud naist viga said.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles