Madonna tahtis Tupaciga last saada?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna koos David Bandaga
Madonna koos David Bandaga Foto: Reuters / Scanpix

Varalahkunud räppar Tupac Shakur oleks äsjailmunud raamatu väitel popmuusika superstaari, Madonnaga, peaaegu lapse saanud.

Lucy O´Brieni poolt kirjutatud raamat, «Madonna: Like an Icon», väidab, et Madonna kaalus Shakuriga pere loomist, kui paarike 1990.aastate alguses lühiajaliselt suhtes oli, vahendab WENN.

O´Brien, kes rääkis raamatut kirjutades käputäie tema väidetavate sõpradega, väidab, et Madonna tahtis väga lapsi saada ning seetõttu alustas suhteid paljude meestega, kes ei olnud tegelikult tõenäolised isakandidaadid.

Tupac Shakuri sõbranna, Alison Clarkson meenutas ajalehele New York Daily News antud intervjuus Madonna ja Shakuri suhet.

«Ta käis madonnaga mõnda aega, aga tema mustanahalistest tüdrukutest sõbrannad ja sõbrad ei kiitnud heaks, et ta valge tüdrukuga käib ning ta pidi Madonna maha jätma,» ütles Clarkson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles