Amy Winehouse'i isa usub, et tütar suri õnnelikuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse'i vanemad Mitch ja Janine
Amy Winehouse'i vanemad Mitch ja Janine Foto: AP

Amy Winehouse'i isa on tänulik teadmise üle, et tema tütar oli enne surma õnnelik.

27-aastane lauljatar on pikalt kimpus olnud depressiooniga uimastite ja alkoholisõltuvuse vastu võitlemisest, vahendas Celeb Edge.

Isa Mitch ütles, et tema perekonda lohutab fakt, et Amy viimased kuud olid ühed õnnelikumad. «Ta oli õnnelikum kui viimastel aastatel. Ta ei olnud depressioonis. Ta kohtus oma ema ja kallimaga eelmisel reedel, ta oli heas tujus. Õhtu veetis ta oma toas lauldes ja trumme mängides. Kuna tund oli hiline, siis palus turvamees tal veidi vaiksemalt olla ning Amy kuulas teda. Turvamees kuulis Amyt veel päris hilja ringi kõndimas ning kui ta hommikul teda vaatama läks, arvas mees, et Amy magab. Pärast paari tundi läks mees uuesti tuppa ja sai aru, et Amy ei hinga ning kutsus abi,» rääkis Winehouse’i isa.

Kuna surma põhjus ei selgunud ka lahkamisel, siis Mitch narkootikumide süüd ei usu. «Ta sai sellest kolm aastat tagasi üle. Arstid ütlesid, et see on võimatu, aga ta suutis seda.»

Isa soovib aluse panna Amy Winehouse’i nimelisele fondile. «See peaks aitama asju, mida Amy armastas – lapsi, hobuseid, aga ka sõltlasi. Siin riigis on lausa võimatu mõnesse sõltuvusravi erakliinikusse löögile pääseda, sest järjekorrad on vähemalt kaks aastat. Me üritame seda muuta.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles