Sutherland eitas sarja «24» rolli Obama võidus

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland Foto: AP / Scanpix
Telesarjast «24» tuntud Kiefer Sutherland ei usu, et sarjas nähtud mustanahaline USA president tõeliste presidendivalimiste tulemust mõjutas.

Presidenti kehastanud näitleja Dennis Haysbert on nimelt veendunud, et just tema roll aitas Barack Obamal USA presidendivalimisi võita, kirjutab Digitalspy.

«Kui üldse midagi, siis aitas mu roll David Palmerina ameeriklaste silmi avada,» on Haysbert varem öelnud. Sutherland pole aga kolleegiga nõus.

«Te ei arva ometi, et meie sari aitas esimese mustanahalise Valgesse Majja, ega ju?» küsis Sutherland raadiosaatele Newsbeat antud intervjuus. «Vaatasime lihtsalt tulevikku.»

«Teil on hiiglaslik mustanahaliste populatsioon ja oli vaid aja küsimus, millal nad end esindava presidendi saavad,» lisas Briti päritolu näitleja.

«Seitsmendal hooajal on meil naissoost president. Teie riigi rahvastikus on 52 protsenti naisi ja on selgelt näha, et naispresidendi valimine on vaid aja küsimus,» lõpetas Sutherland.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles