Katrin-Merili Poom jõudis superstaarisaates tõelise äratundmiseni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari finalist Katrin-Merili Poom
Eesti otsib superstaari finalist Katrin-Merili Poom Foto: TV3

Superstaarisaates edukalt osalenud Katrin-Merili Poom tegeleb täiel rinnal ilusate suveilmade nautimisega.

«Üritan puhata nii palju kui võimalik ja veeta sõpradega aega, kuna sügisest lähevad paljudega teed lahku,» rääkis neiu Elu24’le.

Sel kevadel keskharidust tõendava diplomi kätte saanud Poom jõudis osalt ka tänu superstaarisaatele järeldusele, et just muusika on see, mida hing teha ihkab. «Jõudsin selgusele, et muusika on minu kutsumus ning tahan seda ka edasi õppima minna. Sügisest olengi Tallinna Georg Otsa nim. Muusikakooli ridades õppimas,» rääkis neiu.

Eredaim muusikasündmus on nii tema kui ilmselt paljude teiste jaoks seotud laulupeoga. «See kogemus jääb minule küll eluks ajaks meelde. Sügise muusikalised plaanid on veel selgumas, aga kindlasti ootab midagi põnevat ees. Järgmisena saab mind arvatavasti näha esinemas 19.august Järvselja jahilossis koos Ülenurme Laulustuudio andekate noortega,» avaldas lauljatar ja lisas, et võtab meeleldi vastu kõik esinemiskutsed.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles