John Lennoni juuksesalk pannakse oksjonile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Lennon
John Lennon Foto: AP / Scanpix

Varalahkunud Lennon andis oma juuksekihara juuksur Betty Glasgow kätte, kes töötas filmi «Hard Days Night» ja «Help» võtteplatsil, koos kirjaga «Bettyle, palju armastust ja juukseid John Lennonilt».

12.detsembril pannakse juuksekarvad aga Gorringes-nimelise oksjonimaja poolt müüki osana Betty Glasgow biitlite-alasest kollektsioonist ning väidetavalt loodavad oksjoni korraldajad, et selle müügihind jääb 2000 ja 3000 naela vahele, vahendab Femalefirst.

Et väärtuslikud juuksed ära ei kaoks, pani Glasgow need Lennoni teise raamatu, «A Spaniard in the Works», vahele. Naine tunnistab, et teda teeb mälestusesemete müümine kurvaks, sest need meenutavad talle fantastilisi aegu, mis ta koos biitlitega veetis.

«Poistega nende filmide juures töötamine oli ülimalt lõbus. Nad olid alati koos ja tegid nalja. Minu tööks oli nende soengute korras hoidmine, kuna filmi tegemine kestis tervelt kolm kuud, nii, et nende kaubamärgiks saanud soenguid tuli regulaarselt trimmida,» ütles Betty Glasgow.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles