Tennniseturniiri võitjat Jürgen Zoppi õnnitles Regina Meri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merko Open 2011 põhiturniir toimus 18.-23. juulil Tondil TERE Tennisekeskuses, aadressil Sõjakooli tn 10. Kohal oli ka ekspresident Lennart Meri esimene abikaasa Regina Meri.
Merko Open 2011 põhiturniir toimus 18.-23. juulil Tondil TERE Tennisekeskuses, aadressil Sõjakooli tn 10. Kohal oli ka ekspresident Lennart Meri esimene abikaasa Regina Meri. Foto: Viktor Burkivski

Kolmandat aastat järjest Tallinnas Tere tennisekeskuses korraldatava ITF-i 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiri Merko Open võitis Jürgen Zopp, keda oli õnnitlema tulnud ka Lennart Meri esimene abikaasa Regina Meri.

Tennniseturniiri võitjat Jürgen Zoppi õnnitles ka meie ekspresident Lennart Meri esimene abikaasa, 1987. aastal Kanadasse emigreerunud ning hiljem kodumaale naasnud, Regina Meri (79), kes on olnud nooruses samuti innukas tennisemängija.

Eesti esimese presidendi Lennart Meri esimene abikaasa ja tema poegade ema Regina Meri on aastakümneid laiema avalikkuse eest varjul olnud. Üheks põhjuseks kindlasti asjaolu, et pärast sünnimaalt lahkumist elas Regina kaugel ookeani taga.

Pea kümme aastat tagasi naasis Regina Meri taas Eestisse. Üheks põhjuseks nimetas kaunis daam toona meeletu igatsuse poegade järele.

Regina Meri ei armasta avalikku tähelepanu ning enda eksponeerimist meediaväljaannetes. Siiski õnnestus Postimehe ajakirjanikul aastal 2003 teha temaga meeleolukas intervjuu, mida saad lugeda SIIT. 

Kiika ka pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles