Galerii: Rikkad ja ilusad Merko Open 2011 tenniseturniiril

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas toimus 18.-23. juulini  ITF-sarja 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga meeste tenniseturniir Merko Open 2011. 

Suursündmust väisasid loomulikult ka meie pisikese konnatiigi rikkad ja ilusad.

Kolmandat aastat järjest Tallinnas Tere tennisekeskuses korraldatava ITF-i 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiri Merko Open võitis Jürgen Zopp.


Finaalis alistas Jürgen Zopp tšiillase Hans Podlipnik-Castillo 6:3, 6:3. Mäng algas kerges vihmasajus, kuid kohtunikul matsi katkestada ei tulnud. Zopp pääses ette 3:0, siis vastas Podlipnik-Castillo kahe geimi võitmisega, ent seisul 3:2 murdis Zopp otsustavalt vastase servi.

Teise seti üks võtmehetki oli seisul 1:1, 30:30, kui Zoppil läks reketikeel puruks, ent ta jätkas mängimist ja võitis punkti! Masendunud tšiillane kaotas ka järgmise punkti ning sellega oma servigeimi, mis lõplikult vaekausi Zoppi kasuks pööras.
 

Võidukarika andis võitjale üle  Merko Ehituse juhatuse esimees Tiit Roben.

Võitjat oli õnnitlema tulnud ka meie ekspresident Lennart Meri esimene abikaasa, 1987. aastal Kanadasse emigreerunud ning hiljem kodumaale naasnud, Regina Meri (79), kes on olnud nooruses samuti innukas tennisemängija. 

Kiika pildigaleriid!




 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles