Michelle Pfeiffer mängib uues «Grease'i» filmis

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti sai Hollywoodi kuulsuste alleele omanimelise tähe näitlejanna Michelle Pfeiffer
Hiljuti sai Hollywoodi kuulsuste alleele omanimelise tähe näitlejanna Michelle Pfeiffer Foto: AFP / Scanpix

Hollywoodi staar Michelle Pfeifferit on kutsutud mängima 1978. aasta hittmuusikali «Grease» uuslavastusse.

Naine on juba enda vaimu vanema naise rolli mängimiseks valmis pannud, vahendab music-news

«See on suurepärane mõte ja ma kuulsin, et nad tahavad Sandy rolli saada Jessica Simpsonit, kes on kindlasti hea,» seletas naine.

«Mulle meeldiks väga koolidirektorit mängida. Ta on väga naljakas ning tal on mitmeid huvitavaid repliike. Mulle tundub, et ma tahaks seda osa nüüd, kui mulle seda pakuti.»

Michelle Pfeiffer mängis 1982. aastal filmi järjes «Grease 2» Stephanie Zinonei osa, mida ta siiani kahetse, leides, et see osatäitmine lükkas tema karjääri kümne aasta võrra tagasi.

«Ma vihkasin seda filmi ja ei suutud uskuda, kui halb see oli. Tollal olin ma veel noor ja ei teadnud midagi paremat. Kuuldavasti on see nüüd aga kultusfilm,» seletas Pfeiffer Briti ajalehele.

Mõni aeg tagasi rääkis näitleja, et ta ei suuda ise enda filme vaadata sest need tekitavad temas piinlikkust.

«Ma ei istu kodus ja ei vaata enda filme. Ma ei kannatada, kui klõpsin parasjagu erinevate kanalite vahel ning ühtäkki ilmun ise ekraanile,» seletas Pfeiffer.

«Ma suudan väga harva seda pikemalt taluda. Kui mu lapsed vaatasid filmi «Married To The Mob», siis ma suutsin vaadata kuskil 15-20 minutit ja see oli täiesti okei.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles