Kevin Johannson nokitseb suvel plaadi kallal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari viies stuudiovoor, Kevin Johannson
Eesti otsib superstaari viies stuudiovoor, Kevin Johannson Foto: Jelena Rudi

Elu24 uuris superstaarisaates osalenud lauljalt Kevin Johannsonilt, millega noormees viimasel ajal tegelenud on ning mis tal muusikalises plaanis käsil on.

Kuidas läheb?

Läheb väga hästi. Suvi on ilus olnud ja palju on tehtud. Maal käidud, värsket õhku hingatud, puhatud ja hiljuti jõudsin ka sel suvel esimest korda ujuma.

Kuidas superstaarisaate järgne periood muusikalisele tegevusele mõjunud on?

See on andnud inspiratsiooni ja motivatsiooni, et ise omal käel muusikaga tegeleda.

Millega vahepeal hakkama oled saanud?

Enamasti väga rahulikult võtnud ja suve nautinud. Vahepeal olen kirjutanud mitmeid lugusid, koos sõbraga, kes on suureks abiks olnud ja aitab sõnu mõelda, kui endal pea mõtetest tühi on. Ka bändi kokkupanemine on täies hoos. Siiani küll leidnud ainult suurepärase kitarristi, kuid otsingud trummari ja bassimehe leidmiseks käivad veel. Hetkel tuleb kirjutada võimalikult palju lugusid ja siis nendega hakata stuudiot külastama. Ehk saab sügisel ka plaadi täies mahus välja antud.

Kutseid esinemisteks jätkub?

Mõned ikka on. Mitte küll nii palju, et vaba aega ei leia aga on saadud esineda küll ja saab ka veel. Alati võiks rohkem olla. Pakkumised on alati oodatud!

Milline on olnud suve eredaim muusikasündmus?

Siiamaani pole veel olnudki muusikasündmuseid minu jaoks, kuid järgmine nädal hakkab Viljandi Folk ja seda ma ootan pikisilmi. Iga aasta on seal suurepärane olnud.

Kus järgmine esinemine toimub?

100% kindel ei ole aga kui saab nõusoleku siis 4. augustil on kõik oodatud Tallinnasse Kapi baari, mis asub Kino Sõpruse külje all. Saab kuulda uusi lugusid ja seda kõike akustiliselt. Millalgi augusti lõpu poole saab ka näha mind Karepal R. Sagritsa muuseumis Kalame talus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles