Melanie Brown keeldus mitu kuud abikaasaga seksimast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Belafonte ja Melanie Brown ehk Mel B
Stephen Belafonte ja Melanie Brown ehk Mel B Foto: Buzzfoto / Scanpix

Endine ansambli Spice Girls staar Melanie Brown sundis oma abikaasat mitu kood ootama, enne, kui temaga magas, kuna ta polnud enda sõnul veel «intiimseks suhteks» valmis.

Brown ja filmiprodutsent Stephen Belafonte hakkasid käima peatselt pärast seda, kui naine 2007. aasta aprillis sünnitas Eddie Murphy tütre Angel Irise ning nad abiellusid sama aasta juunikuus Las Vegases üllatustseremoonial, teatab WENN.

Nagu Brown ka ise tunnistab, ei soovinud ta kohe voodisse tormata, vaid tahtis enne teada, kas tegu on tema jaoks ikka täiusliku partneriga.

«Et te teaksite, ta sundis mind ootama... väga kaua aega! Ma ootasin mitu kuud. See polnud lihtne ülesanne,» ütles Belafonte teemat kommenteerides.

«Kui keegi sunnib sind ootama, on see hea asi. Niisama seksimine võib aju ähmastada. Ma ei olnud valmis mingisuguseks intiimseks suhteks ja ma ei tahtnud oma lastele tutvustada meest, kelles ma kindel pole. Aga minu tunded tema vastu said minust lõpuks võitu,» selgitas Brown.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles