Laulukoorid kutsutakse taas lahingusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laululahingu» saatejuht Tarmo Leinatamm
«Laululahingu» saatejuht Tarmo Leinatamm Foto: Postimees

Eesti Televisioon kutsub taas kõiki koore osalema menukas muusikalises telemängus «Laululahing». Oodatud saatesarja teine hooaeg algab ETVs märtsikuus, kuid juba praegu tuleb kõigil soovijail osalemispääsu saamiseks harjutama asuda.

 

Uude «Laululahingusse» registreerumise tähtaeg on 20. jaanuar 2009. Ja seejärel jääb üle oodata rõõmusõnumibussi, mis viib teated üle Eesti saates osalevatele kooridele. Ka seekord valitakse saatesse 12 säravat laulukoori.

 

Laululahingus osalevate koorilauljate vanuse alampiir on 16 eluaastat ning kooris peaks olema vähemalt 20 ja mitte rohkem kui 50 lauljat. Osalemiseks tuleb täita taotlusvorm ETV kodulehel www.etv.ee/laululahing.

Ühtlasi tuleb koori esinemisest salvestada lihtne koduvideo VHS, DVD, mini DV, DVCAM vm enamlevinud videokandjal.

Video palume saata aadressil: Laululahing, Eesti Rahvusringhääling, Gonsiori 27, 15029 Tallinn hiljemalt 20. jaanuariks. Koduvideo ja taotlusvormis toodud info põhjal valib žürii välja telesaate eelvoorudesse pääsevad koorid.

 

Küsimuste korral saab infot e-posti aadressil laululahing@err.ee või telefonil 628 45 66. Edasipääsenutega võetakse ühendust hiljemalt 1. veebruaril 2009.

 

Laululahingu saatejuhina jätkab eduka «soojendushooaja» läbinud Tarmo Leinatamm. Muusikajuht on Antti Kammiste, toimetajad Anu Välba ja Kaileen Mägi, režissöör Ülle Õun, produtsent Eva Katariina Taimre.

 

Türi segakoori Suisapäisa hääletasid kevadel võitjaks televaatajad, helistades finaalsaatesse 26 038 korral. Seekord jääb samuti lõplik sõna võidukoori valimisel televaatajatele. Kuid saatesse on oodata ka teravmeelset žüriid. Kes sinna seekord kuuluvad, selgub juba nädala pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles