Piletimäng: naudi lugusid elust enesest!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Taalmaa etenduses "Sinised kilesussid jalas".
Indrek Taalmaa etenduses "Sinised kilesussid jalas". Foto: Hansahoovi Teater

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi jagavad igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Eeloleval neljapäeval, 28. juunil mängib Tartu Hansahoovi teater Pärnu Kentuki Lõvi pubi õuel humoorikat monotükki “Sinised kilesussid jalas”. Etenduses kehastab näitleja Indrek Taalmaa kuut rolli, mis kõik ühel või teisel moel peegeldavad tegelaste suhestumist rahasse ja ühiskonda, milles elame.

Loosime etendusele välja 3x2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas etendus “Sinised kilesussid jalas” valmis Andrus Kivirähki või Kati Murutari raamatu põhjal?”

Vastuseid märgusõnaga “Kentuki Lõvi” koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame teisipäeva, 26. juuli keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Jan Uuspõld alustas oma näitlejakarjääri Tartu Vanemuise teatris või Eesti Draamateatris?” õige vastus on Eesti Draamateatris.

Reedel lähevad kaaslasega Ammende villa aeda vaatama Monoteatri uut etendust “Jan Uuspõld: Minu elu meedias” Elmo Allik, Piibe-Mari Kokk ja Ursula Lõsov.

Internetis toimunud piletimängus võitsid kaks pääset terveks nädalavahetuseks klubis Sunset toimuvale Bacardi Feelingule Evelin Kikas ja Katre Veski.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles