Kuum Mändjala Rannapidu hullutab pidulisi rohkete esinejatega!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauris Reiniks
Lauris Reiniks Foto: promo

Sel laupäeval, 23. juulil toimub Saaremaal kaunis Mändjala rannas suur Rannapidu.

Saaremaa Rannapidu kestab kokku tervelt pool ööpäeva ning uksed avatakse juba kell neli päeval. Kokku astub üritusel üles 15 artisti ja dj-d nii Eestist kui välismaalt. Rannamängude ja suvise muusikaga alustatakse juba kell 16 päeval. Bändid ja artistid alustavad kell 19 ning dj-d südaööst.  

Rannapeo peaesinejateks on Saksamaa popp dj Marc van Linden ja meie lõunanaabrite mahehäälne Lauris Reiniks. Üritusel esinevad veel Shanon, Superstaarisaatest tuntud Teele Viira koos ansambliga, Kairi Õigemeel, Merlyn Uusküla, noor tõusev staar Renate ja ansambel Electronic Crew.

Ürituselt ei puudu ka dj-d, kes toovad peolisteni kuuma rannamuusika ja popid lood. Rannapeol astuvad üles dj-d Siim Pohlak, Lenny LaVida, Speakerstyle, Ricky & Smart. Peotelgis toimub terve öö seksikas Eesti pidu, kust ei puudu suur hulk vahtu ning vahukraanid aitab lahti keerata legendaarne Märt Rannamäe.

Pilet eelmüügist 11€, kohapeal 13€ ja VIP 25€.

Mändjalas on võimalik nii telkida kui kämpingut rentida. Mandrilt tulijatel oleks soovitav praamipilet ette broneerida, et mõnusale rannapeole mitte hilineda!

Lisainfot vaata www.rannapidu.ee ja www.tre.ee .

Mändjala kohta loe www.mandjala.ee .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles