Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Lindsay Lohani sugulane peksti julmalt läbi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: PA images/Scanpix

Kahele mehele on esitatud süüdistus Lindsay Lohani sugulase Kevini julmas läbipeksmises.

Kevinil, kes kannab kuulsa sugulasega sama perekonnanime, löödi Bostonis asuvas pitsapoes lõualuu puruks.

Kevin Lohan
Kevin Lohan Foto: Kuvatõmmis/Youtube

19. jaanuaril toimunus rünnakus olid 24-aastase Kevini ründajateks 27-aastane New Jersey politseinik Daniel Hunt ja tema sõber, 29-aastane Ian Salerno Philadelphiast. Mõlemat meest ootab nüüd ees süüdistus rünnakus ja kehaliste vigastuste tekitamise, vahendas Global News Kanada.

Boston Herald kirjutas, et Kevin Lohan toimetati pärast rünnakut Brighami ja naistehaiglasse, kus talle pandid metalplaadid tema põskedesse ja lõuga. Lisaks sellele tuli tema suu kolmeks nädalaks traatidega kinni panna.

Suffolki maakonna prokurör avaldas teate, milles oli kirjas: «Hunt, vaba päeva pidanud politseinik New Jerseyst, astus ohvrile vastu ning tõukas teda, alustades sellega füüsilise sõneluse. Kui mõlema grupi liikmed üritasid kaklust lõpetada, tuli Salerno ohvri selja tagant ja lõi Lohanit nii kõvasti vastu lõugu, et mees maha kukkus.»

Avalduses oli ka kirjas, et uurimise käigus on politsei omandanud sündmusest ka turvakaamera väljavõtted, baaritšekid, kus mehed enne kaklust jõid, pildid sotsiaalmeediast ning kogunud ka tunnistajate usutlusi intsidendi kohta, mis tõestavad, et Hunt ja Salerno intsidendis tõesti süüdi olid.

Kevin ja Lindsay
Kevin ja Lindsay Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kevin Lohan kuulub ka Bostoni kolledži hokimeeskonda, kes teatas, et noormees jääb teadmata ajaks meeskonnast eemale.

Praegu pole teada, kas Hunt, kes astub koos Salernoga 1. augustil kohtu ette, veel New Jersey politseis töötab.

Kevin Lohan on varasemalt öelnud, et nad olid kaheksa aastat vanema Lindsay Lohaniga nooruspõlves väga lähedased, aga on aastate jooksul erinevate elude ja karjäärivalikute tõttu lahku kasvanud.

Märksõnad

Tagasi üles