Tõehetke-Lilit: kaalusin ka aborti

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veigo Kaareti tõehetk on läbi.
Veigo Kaareti tõehetk on läbi. Foto: Kanal 2
Kroonikale antud intervjuus tunnistab «Tõehetkes» laineid löönud ja Playboy-jänkuna taskuraha teeniv Lilit (21), et mõtles raseduse alguses tõsiselt ka abordi peale.

Rasedusest sai Playboy-jänku teada mõned päevad enne oma kaheksateistkümnendat sünnipäeva. Uudis tuli näitsikule nagu välk selgest taevast.

«Jah, ma kaalusin tõsiselt ka aborti,» pihib Lilit Kroonikale, kuid lisab, et pärast ultrahelis käiku otsustas ta siiski lapse ilmale tuua. Tema otsust ei kõigutanud ka Veigo soovimatus isaks saada.

«Veigo last ei tahtnud,» kinnitab Lilit. Tütarlapse sõnul poleks nad võib-olla ka abiellunud, kui Veigo ukrainlannast ema poleks neile peale käinud, et laps peab kindlasti sündima abiellu.

Liliti sõnul oli Veigo ema surve toona väga jõuline. Samuti tunnistas Lilit, et armastas siiski ka ise meest väga, mistõttu jäi abiellumismõttega lõpuks ka nõusse.

Lilit ja Veigo lahutasid abielu selle aasta augustis. Väike tütreke jäi isa kasvatada.

Lilit ise lõpetas kevadel Paide kutsekeskkooli, kus õppis laomajandust ning sai ka tõstukijuhi lubade omanikuks.

Enda sõnul on blondiin tantsusõltlane, kes armastab pidutseda varaste hommikutundideni. Tal on soovunelm saada ilmatüdrukuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles