Bacardi Feeling toob Pärnusse tuntud artistid

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdrukuteduo Beautiful Beat Girls sai tuntuks töötlusega Moloko loost “Sing it Back”.
Tüdrukuteduo Beautiful Beat Girls sai tuntuks töötlusega Moloko loost “Sing it Back”. Foto: promo

Sel nädalavahetusel toimub ööklubis Sunset järjekorras 16. Bacardy Feeling. Pidu toimub korraga kahes saalis ja toob publiku ette artiste, kes pole varem Eestit külastanud.

Seekordse Bacardy Feelingu peasinejad on sakslaste Frank Sandersi ja Bernd Johneni duo Saksamaalt ning tüdrukuteduo Beautiful Beat Girls, mis saanud kuulsaks töötlusega Moloko loost “Sing it Back”.

Sunseti programmijuhi Erlend Aava sõnade kohaselt esinejate Eestisse meelitamine kuigi keeruline polnud. “Üritusel on väga hea renomee,” põhjendab Aav ja lisab, et rolli mängib korraldajate kauaaegne kogemuski.

Peale peaesinejate lubab Aav uusi ja huvitavaid tehnilisi lahendusi. “Välilava ning heli ja valgus on kindlasti parimad, mida Pärnu klubides näha saab,” teatab Sunseti pressiesindaja Alan Adojaan.

Välilaval saab näha veel Real Bongot reedel ja Live Sax Acti ning Elmayonesat laupäeval. Mõlemal päeval toimub reggae-pidu “Bashment”, kus peale tuntud reggae-DJde astub üles räppar Tommyboy.

Klubisaalis saab mõlemal õhtul tantsida eesti parimate plaadikeerutajate muusikavaliku saatel ja go-go tantsijate kõrval tuuakse lavale tulega tantsjad.

Peale õhtuse programmi saab üritustest osa laupäeva päeval. Alates kella kahetesitkümnest ootab trennihuvilis virgutav zumbatreening, võimalus õppida latiinotantse, lasta teha kehamaalinguid ja külastada show-baari. “Kohal on Eesti tippbaarmenid Sven Petroff, Glen Raig, Kaur Kaljuma ja Raido Soom,” kirjeldab Aav ja lubab, et tuleb efektne sõu, mille käigus saab näha palju trikke, nagu pudelitega žongleerimine, ja loomulikult maitsta põnevaid kokteile.

Alates kella 14st võivad rannalised kaasa elada ja ise proovida pimerannavollet.

“Pimerannavolle on pop ja vaatemänguline üle maailma. Erinevalt tavalisest vollest, ei paista võrk läbi ja mängijad peavad vastasmängija liikumisi aimama või jälgima võrgu alt jalgade liikumist,” räägib Aav. Osalemiseks on tarvis kodulehel registreerida. Kohtade arv on küll piiratud, kuid programmijuhi sõnade kohaselt kaasatakse huvilisi kohapealgi.

Bacardi Feeling oli esimest korda 1993. aastal. Eelmisel aastal pidu ei peetud, sest Bacardi kontserni rahvusvahelisel tasandil toimusid muutused ja Eesti riikitooja vahetus.

 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles