Üksikvanemate kaaslaseotsing lõppes üllatusterohkelt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Lensin
Krista Lensin Foto: Kanal 2

Kanal 2 saate «Üksikvanem otsib kaaslast» viimases osas kohtusid üksikvanemad ja nende kaaslased kaks kuud pärast reisi Hispaaniasse.

Kaunisse Saue mõisa olid kutsutud kõik kaheksa üksikvanemat, kes asusid kevadel kaaslase otsinguile. Saate viimases osas meenutati, kuidas kõik algas ja saime teada, kas ja kuidas on saade nende elu muutnud.

Veljo ja Anita

Veljo ja Anita suhted on tänaseks sõbralikud. Anita oli saatesse tulles valmis suhet alustama, kuid kujunes nii, et tekkisid toredad sõbrasuhted. Veljo tunnistas, et tal on sümpaatia olemas. Anita kellegagi koos ei ela, aga armsam on olemas küll. Anita leidis noormehe pärast saadet.

Anita ja Veljo arvasid, et jäävad edaspidi headeks sõpradeks.

Jaak ja Rutt

Jaak küsis Rutilt nõu, kuidas füüreriks saab. Rutt vastas, et tal piisas paarist lausest ja juba edutati. Jaak kinnitas, et ei kahetse abieluettepanekut üldse. Ta avalikustas, et sai saate kaudu kellegagi kokku.

Ruti ja Jaagu suhe on pärast saadet ühepoolne, Jaak ikka helistab talle ja küsib, kuidas läheb. Mõlemad tunnistasid, et nad ei sobi kokku. Ruti ellu on samuti keegi tekkinud ja see suhe algas saate ajal. Rutt andis Jaagule sõrmuse tagasi, kuid Jaak ei tahtnud seda eriti vastu võtta.

Rein ja Galina

Rein ja Galina elavad eraldi, kuid saavad tihedasti kokku ning käivad koos perega üritustel.

Rein sõnas, et nüüd on küll põhjust kodukülast ära kolida, aga selle aastanumbri sees ei tule välja. Rein ja Galina ütlesid, et nende näol on hetkel olemas küll tõelise paariga.

Leena ja Taavi

Leena ja Taavi elavad nüüd lahus. Suvi sai läbi, tekkis igapäevasus ja lahkarvamused... Taavi on endiselt veendunud, et Leena on talle ideaalne naine. Ta ütles, et poissmeheharjumused pole lihtsad kaduma ning see jäi suhet segama.

Leena suhet ei kahetse, sest tema jaoks oli see imeline kogemus. Leena tunnistas, et eelmised suhted on ta südamesse raske kivi jätnud ning ei taha enam sama viga teha.

Taavi arvas, et suhe oli liiga tormiline ning nad ei suutnud lihtsalt sellega kohaneda.
Taavi valis Leenale isiklikult kihlasõrmuse välja ning naine arvas, et kui vahepealset aega poleks olnud, oleks ta abieluettepanekule jaatavalt vastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles