Avril Lavigne: inimesed ootavad minult striptiisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avril Lavigne
Avril Lavigne Foto: SCANPIX

Avril Lavigne avaldas, et ta ei võtaks end mitte kunagi nii alasti nagu seda teevad näiteks Britney Spears ja Christina Aguilera.

26-aastane lauljatar ütles, et inimesed ootavad teda lavale teiste eeskujul poolpaljalt, vahendas Celeb Edge.

Lavigne rääkis ajalehele Daily Mail, et kavatseb riided kenasti seljas hoida. «Algul ootasid mõned inimesed, et oleksin nagu Britney või Christina ja võtaksin riided seljast, aga mul pole kunagi striptiisi tegemine plaanis olnud,» ütles noor naine.

«Rambivalguse käes olles saad inimestelt palju erinevaid hinnanguid ja kõik mida sa teed, saadab sõnumi sind jälgivatele fännidele. Ma pole kunagi end inimeste nägemusele popmuusikat viljelevast naisartistist kohandanud,» rääkis naine.

«Mul on oma stiil. Ma ei kannaks mitte kunagi roosat. Samas olen ma oma tomboy välimusest välja kasvanud ning kannan nüüd kõrgeid kontsi, kitsaid teksaseid ja kleite. Kümme aastat tagasi ei oleks ma seda teinud,» lisas lauljatar.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles