Kanal 2 otsib Pärnumaal superämma

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minia Karolin Kalda ja ämm Helis Saarts.
Minia Karolin Kalda ja ämm Helis Saarts. Foto: Kanal 2

Augusti alguses filmib Kanal 2 Pärnumaal Reiu jõe ääres uut tõsielusarja, milles selgitatakse välja Eesti parim ämm.

“Ämmade üle on läbi aegade nalja visatud, et need on ühed õudsed moorid, kelle eesmärk on minia välja süüa,” nentis saate produtsent Signe Leesmann. “Et ämmad koogutavad ja kaagutavad seni, kuni minia kannatus katkeb. Kuid elu on tunduvalt mitmepalgelisem ja saatesarja tegemiseks ongi andnud ainest mitmekihilised ja vahel keerulised suhted ämmade ja miniate vahel.”

Leesmanni kinnitusel panevad hoiakud paika, millisena ämm paistab. “Ämm on täpselt selline, nagu teda näeme,” selgitas produtsent. “Ämm ei saa iialgi olla hea, kui iga tema ütluse ja teo taga näeme kiuslikkust. Teame ju, et ämma rolli astudes ei ole võimalik naisest teha teist inimest.”

Superämma konkurss hakkab uurima lähemalt ämma rolli olemust ja suhteid ämmade ning miniate vahel. Konkursi eesmärk on selgitada välja naine, kes oskab olla arvestav kõigi pereliikmete suhtes, oskab vaadata probleemi põhjust ja selle lahendamist laiemalt.

“Saade võiks olla väljakutse ämma rollis naistele, kes tahavad proovile panna oma diplomaadioskust ja sõnaosavust,” lisas Leesmann.

Saatesse pääseb kokku viis ämma ja superämmaks kandideerijail tuleb lahendada olukordi, mis ei pruugi olla seotud nende oma perega ja suhetega pere sees. Saate võitjat on ootamas vääriline auhind. Leesmanni kinnitusel on uues tõsielu-show’s veel vabu kohti.

Superämma saadet juhib näitleja Meelis Sarv ja saade jõuab Kanal 2 ekraanile tõenäoliselt sügisel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles